Uitvaartverzorging

 

In ieder leven zijn er ook sombere gebeurtenissen zoals uitvaarten, begrafenissen en crematies. Een hoop te regelen en te plannen in een periode die u eigenlijk nodig heeft om alle emoties te verwerken. Gelukkig zijn er mensen die daar heel veel verstand van hebben en die u graag met raad en daad bij staan. Bij Uitvaartverzorging Annora uit Grave is uw uitvaart in goede handen. Vakbekwame mensen nemen u graag heel veel werk uit handen en adviseren u over zaken die op u afkomen met betrekking tot het regelen van de uitvaart.

 

Vroeger ging men standaard naar de kerk of crematorium voor een uitvaart. Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor een alternatieve uitvaart, zoals een afscheidsbijeenkomst  op iemands lievelingsplek, of in een zaal zonder kerkelijke bedoelingen.

Uitvaartverzorging Annora kan ook voor u deze zaken regelen. Zij beschikken over een eigen ruimte in de binnenstad van Grave voor kleine, intieme gezelschappen. Indien u met een groter gezelschap bent kunt u ook bij de Brouwketel terecht!!

Door de mogelijkheden optimaal te benutten kunt u op een locatie de afscheidsbijeenkomst  als mede condoleance en/ of koffietafel gebruiken. Laat u vrijblijvend informeren en inspireren bij:

 

Annora uitvaartverzorging
Oliestraat 4
5361 GN Grave
Telefoon 0486-472074
Internet: www.annorauitvaartverzorging.nl