Als jullie eenmaal hebben besloten om te gaan trouwen, komt er nog wat op jullie af. Allereerst moet er een datum worden geprikt voor de mooiste dag van jullie leven. Daarna komt de vraag: hoe gaan we trouwen. Wordt het klein en intiem of gaan jullie voor een dag met alles er op en er aan. 

Tegenwoordig zijn er zo veel mogelijkheden. Eigenlijk kan bijna alles. Toch is het belangrijk om te kijken naar wat bij jullie past. Wij van de Brouwketel vinden dit een van de belangrijkste zaken die altijd voorop moeten staan tijdens het bespreken van jullie bruiloft. Wij maken dan ook graag een vrijblijvende afspraak om alle wensen even rustig op een rijtje te zetten.

Waar gaan we trouwen?

Allereerst is het belangrijk om uit te zoeken of er alleen voor de wet of ook voor de kerk getrouwd gaat worden. Tegenwoordig gebeuren deze 2 dingen vaak op de zelfde dag. Ook is het mogelijk om een huwelijk te sluiten op daarvoor aangewezen huwelijkslocaties. De Brouwketel is zo'n locatie!!

Waar gaan we feesten?

Bij de Brouwketel natuurlijk!!!

We hebben 3 prachtige zalen met diverse terrassen. Wij zorgen er voor dat het jullie en jullie gasten aan niets ontbreekt en dat alles op rolletjes verloopt.

We bespreken indien gewenst de gehele dag en letten hierbij ook op de tijdsplanning van de hele dag. Graag betrekken we ook de gekozen ceremoniemeester daarbij. Het kan zijn dat jullie geen geschikte ceremoniemeester kunnen vinden, of dat jullie daar geen genodigde mee willen belasten. Dan hebben wij voor jullie de ceremoniemeester in huis!!

Wij voorzien jullie graag van tips voor bloemen, muziek, kleding etc.