info@brouwketel.com

Feestdagen

De Brouwketel heeft op de feestdagen van alles te doen.

Tijdens de feestdagen kunt u ook terecht met uw gezelschap voor een besloten feest in een van onze prachtig ingerichte zalen. Indien gewenst kunnen wij altijd op maat een voorstel doen om ook uw feest precies te verzorgen zoals u dat wenst!!

Wij vinden elk feest uniek! Iedereen heeft zijn of haar eigen wensen als het om feesten gaat. Wij vinden het dan ook erg belangrijk om te luisteren naar uw wensen en gedachten. Graag nodigen wij u dan ook uit om eens geheel vrijblijvend bij ons langs te komen. U heeft het idee en wij denken met u mee!

Onder het genot van een lekker drankje nemen we alles door en maken we een rondje langs alle zalen, zodat u een indruk kunt krijgen van alle mogelijkheden. Uiteraard krijgt u van ons een vrijblijvende prijsopgave.

 

Uiteraard is het ook mogelijk om op uw eigen locatie iets te doen. Hier voor zijn de mogelijkheden eindeloos. Graag vernemen wij uw idee hier voor. Dan zullen wij u een op maat gemaakte offerte doen toekomen.

PaasBrunch 21 april 2019

Voorgerecht: kipsalade uitgeserveerd;

Soepen: uitgeserveerd;

Hoofdgerechtenbuffet: uitgebreid buffet met diverse broodsoorten en broodjes, diverse kazen, vleeswaren en zoetwaren, diverse salades en rauwkost en een keur aan warme gerechten. Er is ook een kinderbuffet net diverse snacks.

Grand dessert: uitgeserveerd.

Inclusief koffie, thee, melk en jus orange en water.

Prijs per persoon € 22,50, kinderen 4 t/m 11 jaar € 11,50 en kinderen t/m 3 jaar € 3,50. Kinderen krijgen iets lekkers.

 

Paasbuffet:

Voorgerecht: kipsalade uitgeserveerd;

Soepen: uitgeserveerd;

Hoofdgerechtenbuffet: uitgebreid buffet met diverse salades, diverse soorten rauwkostsalades, gevulde champigonons en sweet peppers, een keur aan warme gerechten, diverse soorten verse vis en nog veel meer ......... Er is ook een kinderbuffet met diverse snacks.

Grand dessert: uitgeserveerd

Prijs per persoon €  25,50, kinderen 4 t/m 11 jaar € 12,75 en kinderen t/m 3 jaar  € 3,50.