Lieve gasten van De Brouwketel

U zult ongetwijfeld net zo verheugd zijn als wij met de versoepelingen welke afgelopen woensdag zijn aangekondigd. Na een wekenlange verplichte sluiting, mogen we waarschijnlijk vanaf 1 juni onze deuren en terrassen weer openen.

Hieraan zijn echter wel een aantal voorwaarden verbonden en uiteraard gaan wij de hiervoor geldende regels in acht nemen.

U moet hierbij denken aan de afstand van 1,5 meter tussen de tafels in de bistro en op het terras en de mogelijkheid uw handen regelmatig te desinfecteren. Voor deze geldende regels zullen wij voorzorgsmaatregelen treffen, maar wij vragen ook aan u om hierin verantwoordelijkheid te nemen.

Doordat de tafels erg ruim staan opgesteld kunnen we beduidend minder gasten dan normaal ontvangen, terwijl wij juist verwachten dat men ontzettend graag wil komen genieten van ons keuze menu. Dit heeft ons doen besluiten, dat zolang er een maximum geldt van 30 personen we gaan werken met vroege en late shift.

Concreet houdt dit in dat u kunt reserveren van woensdag tot en met zondag

Vroege shift van 16.30 uur tot 18.30 uur

Late shift van 19.00 uur

Op deze manier hopen we iedereen toch te kunnen ontvangen, en is het voor ons een manier om een klein beetje van de geleden schade te kunnen herstellen.

Wanneer u een reservering wilt maken dan zal u gevraagd worden of dat u of uw gasten klachten heeft zoals hoesten en/of koorts. Wanneer u klachten heeft, dan is het helaas niet mogelijk om te reserveren. Dit natuurlijk voor de gezondheid van de mede gasten en onze medewerkers. Mocht u klachten krijgen nadat u gereserveerd heeft dan dient u de reservering te annuleren.

 

Team De Brouwketel